AINA IHANAT JUHLAT

hparin pyt

Onnistuneita juhlia ja muita tilaisuuksia on jälkeenpäin upeaa muistella yhdessä. Avain onnistuneisiin tilaisuuksiin on tilanteeseen sopivassa, hyvin suunnitellussa ja herkullisessa ruoka- ja/tai kahvitarjoilussa. Anmin Juhlapalvelut tarjoaa asiantuntemustaan, kokemustaan ja taitoaan Sinulle, joka haluat järjestää mieleenpainuvat juhlat tai tilaisuuden, jossa tarjoilu ja ruoka kulkevat käsi kädessä tilaisuuden luonteen kanssa.

 

RISTIÄISET / NIMIÄISET

dsc_1972

Ristiäiset ovat yksi tärkeimmistä perhejuhlista, joiden sisältö voidaan toteuttaa vanhoja perinteitä kunnioittaen tai uudella erilaisella lähestymistavalla.
Meiltä saatte toiveittenne mukaisen kattavan ruoka- tai kahvipöydän herkkuineen. Järjestetään ristiäiset sitten perheen kotona, seurakuntatalolla, juhlatiloissamme tai jossain muualla olemme mielellämme mukana juhlajärjestelyissä.

 

RIPPIJUHLAT

Nuoren ensimmäinen oikea merkkipaalu, jota juhlitaan koko suvun voimin ystäviä unohtamatta. Tarjoilu voi kattaa sekä ruoka- että kahvitarjoilun tai halutessa voi keskittyä vain kahvipöydän tarjoamiin herkkuihin. Meiltä saat vinkkejä ja ideoita omien ajatustesi tueksi.

Järjestetään perheenne nuorelle ikimuistoisen rippikoulun huipennukseksi juuri ne aivan ihanat juhlat!

 

YLIOPPILASJUHLAT / VALMISTUJAISJUHLAT

Perheen nuoren riemukas ja iloinen valmistujaisjuhla on ihana syy kutsua perhettä, sukua ja ystäviä koolle. Meiltä saat keväisiin juhliin sopivaa raikasta ja maukasta tarjottavaa niin ruokaisampiin kuin kahvitarjoiluunkin keskittyviin juhliin. Vuoden loppuun ajoittuviin juhliin voimme suunnitella esimerkiksi Itsenäisyyspäivän teeman mukaista tarjoilua asiakkaan toiveita kuunnellen.

 

KIHLAJAISET / HÄÄJUHLA

Pariskunnan suuri askel suhteen virallistamiseksi suvun ja ystävien edessä. Meiltä saat paljon vinkkejä juhlatarjoiluun ja juhlapaikan koristeluun tai toteutamme juhlan teidän ajatustenne ja toiveittenne pohjalta. Kokenut ja taitava henkilökuntamme loihtii suussa sulavat herkut ja tunnelman elämänne siihen asti ehkä tärkeimmälle päivälle.

hautajaiset

 

MUISTOTILAISUUDET

Surun hetkellä toimitaan usein jaksamisen äärirajoilla. Järjestämme muistotilaisuuden tarjoilun asiakkaan toiveet huomioiden tai suunnittelemme koko tarjoilun asiakkaan antamien ohjeiden (henkilömäärä/ruoka/kahvi) mukaan.

 

YRITYS- / YHTEISÖTILAISUUDET

kattaus kabinetissa2

Asiakastilaisuudet, merkkipäivät, muistamiset, vuosijuhlat tai pikkujoulut; tarjoamme mielellämme kokemustamme ja osaamistamme käyttöönne.

Ota yhteyttä ja toteutetaan yrityksenne tapahtumaan onnistunut tarjoilu toiveittenne, tilaisuuden luonne ja osallistujamäärä huomioiden.

YHTEYDENOTOT >>

TAI SOITA 040 179 9288

Anu

vispila-minna

Minna

Marianne

Asko

Larisa

Markku

vispila-henkilosto3

Reetta

Birgitta

maisa

Maisa